AKTUÁLNÍ KRIZOVÁ OPATŘENÍ DO 3.11.2020

Dle platného krizového opatření Vlády ČR v souvislosti s výskytem koronaviru SARS-CoV-2 jsou do dne 3. listopadu zakázané hromadné akce s účastí více než 6 osob.

Od středy 14. října dojde na území České republiky k dalšímu zpřísnění protiepidemických opatření. Jejich rozsah schválila vláda Andreje Babiše na jednání v pondělí 12. října 2020.

Ode dne 14. října 2020 od 00:00 do dne 3. 11. 23:59 platí že:

  • NENÍ MOŽNÉ – aby se při hromadné akci sešlo více než 6 lidí a to platí pro vnitřní i vnější prostory – hromadná akce je také trénink dětí
  • NENÍ MOŽNÉ – aby byly v provozu vnitřní sportoviště (např. tělocvičny, hřiště, kluziště, kurty, ringy, tréninková zařízení apod.) 
  • NENÍ MOŽNÉ – aby byly v provozu vnitřní prostory venkovních sportovišť, posiloven a fitness center
     
  • JE MOŽNÉ– aby byly v provozu vnější sportoviště
  • JE MOŽNÉ – aby byly konány tréninky ve vnějších prostorech (např. venkovní hřiště nebo jiné venkovní sportoviště, příp. neoznačený venkovní prostor) v maximálním počtu 6 osob (tedy např. 5 + trenér)

Nabádáme pořadatele sportovních akcí, provozovatele sportovních zařízení, trenéry, sportovce a další osoby, které se budou sportovní činnosti účastnit, aby dodržovali veškerá hygienická doporučení a dbali na co možná největší ochranu proti nákaze.

Souhrn aktuálních opatření pro sport naleznete na stránkách Národní sportovní agentury na odkazu www.agenturasport.cz/pravidla-k-nouzovemu-stavu-ve-sportu-od-stredy-14-rijna/